• СИГУРНОСТ НА ВАШЕТО РАБОТНО МЕСТО

  • СВЕТСКИ КВАЛИТЕТ

  • КОМПЛЕТНА ЗАШТИТА

Печати

PELICAN

Art. R-KB031

Шиени ракавици со дланка од мека козја кожа и наддланка од бело платно,со еластична манжетна чии обем се подесува со помош на чичак трака.Големина 8 и 10