• СИГУРНОСТ НА ВАШЕТО РАБОТНО МЕСТО

  • СВЕТСКИ КВАЛИТЕТ

  • КОМПЛЕТНА ЗАШТИТА

CURLEW

Art. R-KB320-X

Ракавици со еднобојна дланка од говедски шпалт,наддланката и манжетната се од полиестер,во боја на висока видливост,дланката има постава.Големина 10,5