• СИГУРНОСТ НА ВАШЕТО РАБОТНО МЕСТО

  • СВЕТСКИ КВАЛИТЕТ

  • КОМПЛЕТНА ЗАШТИТА

Печати

EIDER

Art. R-KB220

Ракавици со дланка од сив говедски шпалт,манжетна и наддланка се од памук,дланката има топла постава,палецот и показалецот и врвовите на другите прсти се од говедски шпалт.Големина 11