• СИГУРНОСТ НА ВАШЕТО РАБОТНО МЕСТО

  • СВЕТСКИ КВАЛИТЕТ

  • КОМПЛЕТНА ЗАШТИТА

Печати

FIREFINCH

Art. R-KB004

Ракавици од разнобојна говедска кожа, шарена дланка, наддланка и манжетна од платно во бела боја, појачување на дланките, зимска постава.