• СИГУРНОСТ НА ВАШЕТО РАБОТНО МЕСТО

  • СВЕТСКИ КВАЛИТЕТ

  • КОМПЛЕТНА ЗАШТИТА

Печати

ORIOLE

Art. R-KB002

Ракавици од говедска кожа наддланка и манжетна од платно, постава на дланка. Големина 10,5