• СИГУРНОСТ НА ВАШЕТО РАБОТНО МЕСТО

  • СВЕТСКИ КВАЛИТЕТ

  • КОМПЛЕТНА ЗАШТИТА

Печати

ROBIN

Art. R-KB001

Ракавици од говедска кожа наддланка и манжетна од платно, поставана дланка. Големина 10,5