• СИГУРНОСТ НА ВАШЕТО РАБОТНО МЕСТО

  • СВЕТСКИ КВАЛИТЕТ

  • КОМПЛЕТНА ЗАШТИТА

Печати

ROSE FINCH

Art. R-KB023

Термоизолирани ракавици со еднобојна дланка од свинска кожа,наддланка иманжетната се oд памук,ракавиците имаат 3М  Thinsulate термоизолација.Големина Црвени,Женски Модел 7, Зелени Машки Модел  11