• СИГУРНОСТ НА ВАШЕТО РАБОТНО МЕСТО

  • СВЕТСКИ КВАЛИТЕТ

  • КОМПЛЕТНА ЗАШТИТА

Печати

SHAG

Art. R-KB119

Зимски ракавици со дланка од свинска кожа и наддланка и манжетна  од памук,бела боја,имаат топла постава.Големина 9 и 11