• СИГУРНОСТ НА ВАШЕТО РАБОТНО МЕСТО

  • СВЕТСКИ КВАЛИТЕТ

  • КОМПЛЕТНА ЗАШТИТА

Печати

LEVEL-SIX-SERIES 9011

Art. R-HX9011

Плетени ракавици без шавови од мешавина на материјал полупотопени и нитрил, со рапава завршна обработка и со патентирани вметоци отпорни на убод и сечење на дланката и прстите, можат да се перат во машина за  перење. Големина 7-11