• СИГУРНОСТ НА ВАШЕТО РАБОТНО МЕСТО

  • СВЕТСКИ КВАЛИТЕТ

  • КОМПЛЕТНА ЗАШТИТА

Печати

LEVEL-SIX-SERIES-9003

Art. R-HX9003

Плетени ракавици без шавови од синтетички материјал со патентирани вметоци отпорни на убод и сечење на дланката и прстите, можат да се перат и во машина за перење. Големина 7-11