• СИГУРНОСТ НА ВАШЕТО РАБОТНО МЕСТО

  • СВЕТСКИ КВАЛИТЕТ

  • КОМПЛЕТНА ЗАШТИТА

Печати

SHARPMASTER-II-9014

Art. R-HX9014

Плетени ракавици без шавови од синтетички материјал, полупотопени во латекс, рапава завршна обработка, со патентирани вметоци отпорни на  убод и сечење на дланката и прстите, можат да се перат и во машина за перење. Големина 7-11