• СИГУРНОСТ НА ВАШЕТО РАБОТНО МЕСТО

  • СВЕТСКИ КВАЛИТЕТ

  • КОМПЛЕТНА ЗАШТИТА

Печати

TENX-THREESIXTY-7090

Art. R-HX7090

Памучни ракавици потопени во нитрил со памучна постава, со патентирани вметоци отпорни на убод и сечење на дланката и прстите, можат да се перат и во машина за перење. Големина 7-11