• СИГУРНОСТ НА ВАШЕТО РАБОТНО МЕСТО

  • СВЕТСКИ КВАЛИТЕТ

  • КОМПЛЕТНА ЗАШТИТА

Печати

Titan

Art. OD-070-X

 

 

 

 

 

 

 

 

Термо полукомбинезон од 100% полиестер, со штепувана постава,пластични шноли за закопчување,Големина M-3XL