• СИГУРНОСТ НА ВАШЕТО РАБОТНО МЕСТО

  • СВЕТСКИ КВАЛИТЕТ

  • КОМПЛЕТНА ЗАШТИТА

Печати

Atlas

Art. OD-062-X

 

 

 

 

 

 

 

 

 Водонепропустливатермо зимска јакна, произведена од 100% полиестер со ПВЦ слој,варени шавови,капуљача што се вади, закопчување со патент и дрикери,Големина M-3XL