• СИГУРНОСТ НА ВАШЕТО РАБОТНО МЕСТО

  • СВЕТСКИ КВАЛИТЕТ

  • КОМПЛЕТНА ЗАШТИТА

Печати

Rhodes

Art. OD-4007

 

 

 

 

 

 

 

 

 Водонепропустлива зимска јакна, струкирана, капуљача на склопување,  постава од вештачко крзно, ракави, постава и јака на вадење. Големина S-3XL