• СИГУРНОСТ НА ВАШЕТО РАБОТНО МЕСТО

  • СВЕТСКИ КВАЛИТЕТ

  • КОМПЛЕТНА ЗАШТИТА

Печати

Rhino

Art. OD-304-X

 

 

 

 

 

 

 

 

 Лесни работни панталони,со практични џебови,произведени од  65% полиестер и 35% памук,удобни,достапни во повеќе бои.Големина 48-62