• СИГУРНОСТ НА ВАШЕТО РАБОТНО МЕСТО

  • СВЕТСКИ КВАЛИТЕТ

  • КОМПЛЕТНА ЗАШТИТА

Печати

Rodd

Art. OD-10077

 

 

 

 

 

 

 

 

 Термоизолациони,водонепропустливи панталони од класичен крој,произведени од 100% најлон,со слој  ПУ и паропропуслива мембрана.

Големина : S-XXXL