• СИГУРНОСТ НА ВАШЕТО РАБОТНО МЕСТО

  • СВЕТСКИ КВАЛИТЕТ

  • КОМПЛЕТНА ЗАШТИТА

Печати

Nyala

Art. OD-554-X

 

 

 

 

 

 

 

 

(X да се замени со бројот за саканата боја)

Водонепропустлив термо елек 100% полиестер, обложен со PVC, со практични џебови,лепени шавови и еластична трака за затегнување во долниот дел на елекот,

Големина S-3XL