• СИГУРНОСТ НА ВАШЕТО РАБОТНО МЕСТО

  • СВЕТСКИ КВАЛИТЕТ

  • КОМПЛЕТНА ЗАШТИТА

Печати

Beaver

Art. OD-620-X

 

 

 

 

 

 

 

 

 Водонепропустлив термо поставен елек, 100% полиестер, обложен со PVC,постава од 100% полиестер ,доста практични џебови,закопчување со патент и дрикери,еластична трака за подесување на обемот на струкот,

Големина S-3XL