• СИГУРНОСТ НА ВАШЕТО РАБОТНО МЕСТО

  • СВЕТСКИ КВАЛИТЕТ

  • КОМПЛЕТНА ЗАШТИТА

Печати

Triton

Art. OD-075-X

 

 

 

 

 

 

 

 

 Термо елек од 65% полиестер-35% памук со постава од 100% полиестер,со практични начиени џебови,закопчување со дрикери,подолг дел на грботГолемина M-2XL.