• СИГУРНОСТ НА ВАШЕТО РАБОТНО МЕСТО

  • СВЕТСКИ КВАЛИТЕТ

  • КОМПЛЕТНА ЗАШТИТА

Печати

Gemini

Art. OD-1482

 

 

 

 

 

 

 

 

 Елек со две лица  со термо постава,состав полистер/памук

Големина M-3XL