• СИГУРНОСТ НА ВАШЕТО РАБОТНО МЕСТО

  • СВЕТСКИ КВАЛИТЕТ

  • КОМПЛЕТНА ЗАШТИТА

Печати

Roseville

Art. OD-250-X

 

 

 

 

 

 

 

 

 Термоизолационен женски елек, со две лица, надворешниот слој е од 100% најлон,водоотпорен,внатрешниот слој е од 100% полиестерски флис со висока крагна,голем бр практични џебови.Големина:XS-XXXL