• СИГУРНОСТ НА ВАШЕТО РАБОТНО МЕСТО

  • СВЕТСКИ КВАЛИТЕТ

  • КОМПЛЕТНА ЗАШТИТА

Печати

Tejon

Art. OD-3507

 

 

 

 

 

 

 

 

 Softshell Елек во комбинација од црна и сива боја  од растеглив материјал.95% полиестер и 5% спандекс,топол и удобен.Големина:S-XXXL