• СИГУРНОСТ НА ВАШЕТО РАБОТНО МЕСТО

  • СВЕТСКИ КВАЛИТЕТ

  • КОМПЛЕТНА ЗАШТИТА

Печати

Corona

Art. OD-074-X

 

 

 

 

 

 

 

 

 Лесен елек ,,репортерец,, произведен од 80% полиестер и 20% памук,210гр./м2, со доста џебови.Големина S-3XL