• СИГУРНОСТ НА ВАШЕТО РАБОТНО МЕСТО

  • СВЕТСКИ КВАЛИТЕТ

  • КОМПЛЕТНА ЗАШТИТА

Печати

Кожувче

Art. OD-063 Природно крзно без ракави
Art. OD-331 Со волна без ракави

 

 

 

 

 

 

 

 

 Изработено од церадно платно,со постава од природно или вештачко крзно,домашно производство,големина 38-66