• СИГУРНОСТ НА ВАШЕТО РАБОТНО МЕСТО

  • СВЕТСКИ КВАЛИТЕТ

  • КОМПЛЕТНА ЗАШТИТА

Печати

RUP-502

Art. ZPP-RUP502

 

 

 

 

 

 

 

 

Машина за евакуација на тежина,контролирана брзина на спуштање,автоматска кочница,челична сајла должина 20м,дебелина 6,3мм,работна тежина до 180кг,сила на кинење 1800кг,тежина 13кг.EN1496 klasa B

Можност за испорака со подолга сајла.