• СИГУРНОСТ НА ВАШЕТО РАБОТНО МЕСТО

  • СВЕТСКИ КВАЛИТЕТ

  • КОМПЛЕТНА ЗАШТИТА

Печати

P-52 PRO

Art. ZPP-P52

 

 

 

 

 

 

 

 

Појас за работа на висина,закачување на 3 точки(на гради,нагрб,и на нозе)има подршка за грб,додатна подршка за рамена и за нозете за подобра удобност и комфор при работа.Поседува автоматско копче поради полесно монтирање.EN361,EN358