• СИГУРНОСТ НА ВАШЕТО РАБОТНО МЕСТО

  • СВЕТСКИ КВАЛИТЕТ

  • КОМПЛЕТНА ЗАШТИТА

Печати

P-80

Art. ZPP-P80

 

 

 

 

 

 

 

 

Појас за работа на висина во позиција на седење,и закачување на 4 точки(на гради,на нозе и 2 закачувања на предна страна-на гради и стомак за позиција седење).Широка подршка за грбот со продолжен дел во должина на грбот за зголемен комфор и удобност при работа,како и широка мека подршка за нозете.Поседува автоматско копче за полесно монтирање.EN361,EN358,EN813