• СИГУРНОСТ НА ВАШЕТО РАБОТНО МЕСТО

  • СВЕТСКИ КВАЛИТЕТ

  • КОМПЛЕТНА ЗАШТИТА

Печати

P-51E

Art. ZPP-P51E

 

 

 

 

 

 

 

 

Појас за работа на висина,закачување на 3 точки(на грб,гради и од страна-широка и појачана подршка за грб)еластични растегливи каиши даваат поголема удобност,ја олеснуваат работата намалувајќи го притисокот на градите,поседува автоматско копче кое овозможува брза и сигурна монтажа на телото во сите услови на работа.EN361,EN358