• СИГУРНОСТ НА ВАШЕТО РАБОТНО МЕСТО

  • СВЕТСКИ КВАЛИТЕТ

  • КОМПЛЕТНА ЗАШТИТА

Печати

P-02

Art. ZPP-P02

 

 

 

 

 

 

 

 

Појас за работа на висина со монтажен појас,закачување на грбот и од страните-економик.EN361,EN358