• СИГУРНОСТ НА ВАШЕТО РАБОТНО МЕСТО

  • СВЕТСКИ КВАЛИТЕТ

  • КОМПЛЕТНА ЗАШТИТА

Печати

COBRA

Art. ZL-310

 

 

 

 

 

 

 

 

Автоматска маска за заварување,мануелно подесување на ниво на затемнување DIN 9-13,подесување на висина на маска во 5 позиции,променлива влошка за потење,точки за подесување на ширина на маската,лесно заменливо поликарбонатно стакло кој го штити автоматскиот филтер.Работна температура од -5 степени до +55 степени,температура на чување од -10 степени до +50 степени.Маската користи соларна енергија,поради тоа батерии не и се потребни.Тежина на маската е 0,43кг.

Брзина на сензорот за затемнување:

Светло/темно-0,05 милисекунди

Темно/светло-0,1-0,5 секунди

EN379,EN175,EN166