• СИГУРНОСТ НА ВАШЕТО РАБОТНО МЕСТО

  • СВЕТСКИ КВАЛИТЕТ

  • КОМПЛЕТНА ЗАШТИТА

Печати

За нас

ФАМАФЛЕКС, Скопје е формирана и регистрирана во Централниот Регистар на Република Македонија на 2 јануари 2005 година.

Наша основна дејност е продажба на сите типови на средства за лична заштита и безбедност
и производство и продажба на висококвалитетни текстилни проиводи, воени и полициски униформи.

Нашите производи се одликуваат со препознатлив квалитет и претставуваат сигурен избор за безбедно работење.