• СИГУРНОСТ НА ВАШЕТО РАБОТНО МЕСТО

  • СВЕТСКИ КВАЛИТЕТ

  • КОМПЛЕТНА ЗАШТИТА

Печати

HOBBY

Art. R-KB131

Ракавици со дланка од козја кожа,светла боја,наддланка од памук а врвовите на прстите се прекриени со кожа и имаат еластична манжетна.Големина 8 и 10